Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς – ψήφισμα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς καλεί τη Δημοτική Αρχή Λιβαδειάς και την Π.Ε. Βοιωτίας να πράξει αυτό που οφείλει, να μην παραχωρήσει κανένα χώρο, κανένα περιθώριο να σπέρνουν το δηλητήριο του φασισμού οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, να μην προσκαλέσουν αντιπρόσωπο της Χ.Α. στην επέτειο της 25ης Μαρτίου.
 Οι φασίστες είναι το μακρύ χέρι της μεγαλοεργοδοσίας, τα τσιράκια των εφοπλιστών και των βιομηχάνων. Έχουν αναλάβει εργολαβία το χτύπημα του εργατικού λαϊκού κινήματος, όπου σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της Ε.Ε. και των μονοπωλίων.
 Ο λαός με την δράση του και τους αγώνες του, όπως και στο παρελθόν, θα τσακίσει και θα στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το εγκληματικό, φασιστικό μόρφωμα της Χ.Α.
 Το παρόν ψήφισμα αποφασίστηκε ομόφωνα στο τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου στις 22/3/2017.

Για το Δ.Σ.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΣΤΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς – ψήφισμα

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.