Επίσκεψη του Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Νικόλαου Θηβαίου στον Αντιπεριφερειάρχη Χωροταξίας και Περιβάλλοντος

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χωροταξίας και Περιβάλλοντος πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην Βοιωτία κ. Νικόλαος Θηβαίος ώστε να ενημερωθεί για την εξέλιξη της υλοποίησης της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου 207/2015 στην κατεύθυνση της εξυγίανσης της περιοχής του Ασωπού ποταμού.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης κ.Ιωάννης Μελισσάρης.
 Ο Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος κ. Ιωάννης Ταγκαλέγκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 “Σήμερα είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην Βοιωτία Νικόλαο Θηβαίο, για την εξέλιξη της υλοποίησης της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, αναλύοντας τα βήματα ένα προς ένα, στην κατεύθυνση της απορρύπανσης και εξυγίανσης του Ασωπού ποταμού. Μετά από ένα εποικοδομητικό διάλογο, συμφωνήσαμε και δεσμευθήκαμε ότι Θα είμαστε σύμμαχοι στην προσπάθεια που ξεκίνησε ο Περιφερειάρχης μας Κώστας Μπακογιάννης, και στην οποία θέλω να τονίσω ότι δεν χωρούν ούτε κόμματα ούτε χρώματα, ώστε ένα μεγάλο περιβαλλοντικό πρόβλημα να μετατραπεί σε ένα από τα σημαντικά αναπτυξιακά κύτταρα της οικονομίας της περιοχής μας, της περιφέρειας μας αλλά και γενικότερα της χώρας.”

Νικόλαος Θηβαίος

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget