Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά για την 25η Μαρτίου

Η μεγάλη, διπλή γιορτή του Έθνους, που τιμούμε στις 25 Μαρτίου, εκπέμπει μηνύματα ενότητας, πίστης και αγωνιστικής ετοιμότητας.Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, σηματοδοτεί το χαρμόσυνο μήνυμα της πίστης και της ελπίδας.Η Εθνική Παλιγγενεσία αποτέλεσε την αντάξια συνέχεια των αγώνων των αρχαίων Ελλήνων για την ελευθερία και  τη δημοκρατία και επιβεβαίωσε ότι ο Ελληνικός πολιτισμός και η Ελληνική ψυχή, ήταν ο φάρος που καθοδήγησε όλους τους λαούς του κόσμου, από τα αρχαία χρόνια, στο μονοπάτι της αξιοπρέπειας.
Ο  Ελληνισμός σήμερα δοκιμάζεται μέσα σε ένα διεθνές περιβάλλον που γίνεται όλο και πιο σκληρό. Πολλά συμβαίνουν χωρίς να εξαρτώνται από τις δικές μας προσπάθειες, αλλά μπορούμε να τα οδηγήσουμε με τις δικές μας αποφάσεις και τις δικές μας δράσεις.
Είναι χρέος και καθήκον μας απέναντι στους  ηρωικούς προγόνους μας, απέναντι στη πατρίδα μας αλλά και στις επόμενες γενιές, να υπερασπιστούμε τα δίκαια και τα δικαιώματά μας και να διασφαλίσουμε το παρόν και το μέλλον της πατρίδας και του λαού μας.

Μήνυμα Φανής Παπαθωμά

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget