Δωρεά Αγάπης απο τον Εμπορικό Σύλλογο Αλιάρτου στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου

Κίνηση αλληλεγγύης και αγάπης έγινε προς το Κέντρο Υγείας Αλιάρτου απο τον Εμπορικό Σύλλογο Αλιάρτου Θεσπιέων.Ελλείψεις του Κέντρου Υγείας,έρχεται να καλύψει η δωρεά φαρμακευτικών  υλικών,αξίας 3.000 ευρώ,απο τον Εμπορικό  Σύλλογο  Αλιάρτου-Θεσπιέων.
Το φαρμακευτικό υλικό παρέδωσε χθες μεσημέρι ο Πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου  κ.Κολοβός και Θεοδωρογιάννης,στην  προισταμένη του Κέντρου Υγείας κ.α. Σφήκα,η οποία  ευχαρίστησε θερμά τον Σύλλογο για τη συνολική προσφορά του, στο Κέντρο Υγείας. Η ευχή η κίνηση του Εμπορικού Συλλόγου «να βρει μιμητές» κυριάρχησε μάλιστα σήμερα το  μεσημέρι στην παράδοση της βοήθειας αυτής στο Κέντρο Υγείας.
Η  προσφορά  προέρχεται απο επιχείρηση της περιοχής,  δείχνοντας με αυτή την κίνηση την έμπρακτη στήριξή της  στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου.

Κέντρο Υγείας Αλιάρτου

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.