Η … ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 Το καλύτερο φιλέτο της Θήβας είναι το κτίριο του Μιχαηλίδη στην βόρεια είσοδο της πόλης. Μια έκταση πολλών στρεμμάτων όπου χιλιάδες εργαζόμενοι τις προηγούμενες δεκαετίες του έδιναν ζωή με την δουλειά τους και στήριζε οικονομικά όλη τη Βοιωτία μιας και ήταν το μεγαλύτερο κλωστήριο της χώρας.
Μετά την πτώχευση της εταιρείας πέρασε στα χέρια της EUROBANK. Όνειρο πολλών να γινότανε εκεί το νέο μουσείο, ένα πανεπιστήμιο, ένας δημοτικός πολυχώρος. Το κτίριο ρήμαζε και η φθορά του χρόνου και της αχρησίας λειτουργούσε πάνω του καταλυτικά.
Ώσπου ήρθε η γνωστή και μεγάλη αλυσίδα παιχνιδιών, το γνωστό μας JUMBO. Το κτίριο αγοράστηκε πρόσφατα και οργασμός εργασιών πραγματοποιούνται από συνεργεία που πασχίζουν να το αναμορφώσουν.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει το επιχειρησιακό και διοικητικό κέντρο του ομίλου μιας και βρίσκεται πάνω στον κεντρικό οδικό άξονα, στο μέσον της Ελλάδας και πολύ κοντά στις δύο αποθήκες της εταιρείας (Θήβας, Οινοφύτων). Άλλες πηγές μιλάνε για σύγχρονο εμπορικό κέντρο ή για κάποιο θεματικό πάρκο αναψυχής.
Το σίγουρο είναι ότι η επιχειρηματική δράση του ομίλου θα επηρεάσει την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής. Οι συνέπειες, θετικές και αρνητικές, για την τοπική κοινωνία θα είναι μεγάλες. Μέχρι σήμερα «τηρούν σιγήν ιχθύος» οι δεκάδες εργαζόμενοι που διαμορφώνουν τον αύλειο χώρο και προσπαθούν να επισκευάσουν τον φέροντα οργανισμό του οικοδομικού συγκροτήματος.
Κοντός ψαλμός …

 Ilias Trampakoulos

JUMBO στη Θήβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget