Εκδήλωση προς τιμήν των Εκπαιδευτικών των επαρχιών Θηβών και Αυλίδος στην πόλη της Θήβας

 Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου ε.έ. με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας προς τιμήν των εκπαιδευτικών των επαρχιών Θηβών και Αυλίδος.
 Η Εκδήλωση ξεκίνησε με Εσπερινό στον παλαιό Ναό του Αγίου Νικολάου της ενορίας Αγίου Νικολάου και Ρούφου Θηβών χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου και συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου, με την συμμετοχή των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
 Κατόπιν στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του ως άνω Ναού ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος απευθύνθηκε με θερμά λόγια προς τους εκπαιδευτικούς και το λειτούργημά τους ευχόμενος υγεία και δύναμη στο έργο τους και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο.
 Στη συνέχεια στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.Παύλος ανέπτυξε το θέμα: «Ποια είναι η αληθινή παιδεία;» Ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος με τον μεστό του λόγο μίλησε για την αληθινή παιδεία που θα πρέπει να δώσουμε στα παιδιά μας σύμφωνα με τους Τρείς Ιεράρχες.
 Τέλος, ο Σεβασμιώτατος  Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος παρέθεσε δεξίωση στους εκπαιδευτικούς και είχε την ευκαιρία επικοινωνίας μαζί τους.

Εκδήλωση προς τιμήν των Εκπαιδευτικών

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget