Ενημέρωση από τον Σύλλογο Αλυκής Βοιωτίας ''Η Αργώ'

Σας ενημερώνουμε ότι το Ιατρείο της Αλυκής θα ξεκινήσει την λειτουργία του την Δευτέρα 20 Φλεβάρη 2017 και ώρα 9:30 το πρωί.Θα λειτουργεί δύο φορές το μήνα και για τις ημέρες λειτουργίας του θα ενημερώνεστε από ανακοινώσεις του Σύλλογο μας ''Η Αργώ''.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του Ν.Ο.Α. Αλυκής για την ευγενική παραχώρηση του Ιατρείου καθώς και ιδιαίτερα τον κ.Ιπποκράτη Κοκκινόπουλο και τον κ.Ραφαηλάκο Ιωάννη για την μεγάλη προσφορά τους σε Θέματα Υγείας προς τους κατοίκους της Αλυκής αλλά και της ευρύτερης περιοχής γενικότερα, κάτι που είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχιστεί και στο Μέλλον.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπακομήτρο Κωνσταντίνο για την μεγάλη βοήθειά του στο Θέμα του Αγροτικού Ιατρού.

Ιατρείο Αλυκής

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.