Ο καιρός σήμερα : Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Αλλαγή του καιρού με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά, όπου βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, με σταδιακή επέκταση των φαινομένων ανατολικότερα και επικράτηση ισχυρών νοτιάδων στα πελάγη περιμένουμε τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017.

 Χιονοπτώσεις αναμένονται στα δυτικά και αργότερα στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά τμήματα. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Β. Αφρική, κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα.
 Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στα Ιωάννινα η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς Κελσίου), 12 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Βόρεια Κρήτη έως τους 20 βαθμούς Κελσίου), 13 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
 Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.
 Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με βροχές μετά το απόγευμα και τοπικές καταιγίδες αργότερα κυρίως στα δυτικά τμήματα περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, λόγω αυξημένης υγρασίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις αρχικά μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.
 Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες, με βροχές και τοπικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς, με σταδιακή ενίσχυση σε μέτριους έως ισχυρούς 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

καιρός σήμερα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget