Πάνω από 3.000 χρυσές λίρες και 400 χιλ.ευρώ μετρητά βρέθηκαν στη Χαλκίδα

Ποσό μαμούθ και χρυσές λίρες έκρυβε στο σπίτι του ένας ηλικιωμένος από την Χαλκίδα. Έναν αμύθητο θησαυρό που ξεπερνά τις 3.000 χρυσές λίρες και το ποσό των 400 χιλ. ευρώ έκρυβε καλά μέσα στο σπίτι του ο 78 χρονος γιατρός.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 78χρονος, νοσηλεύτηκε πριν από λίγες ημέρες στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Εκεί, χρειάστηκε να του ζητηθεί να πάει κάποιος ιατρικός επισκέπτης στο σπίτι του για να παραλάβει τη φιάλη οξυγόνου που είχε ενοικιάσει από εταιρεία για την άρρωστη αδελφή του. Ο ηλικιωμένος δεν δεχόταν να επισκεφθεί κάποιος την οικία του, γιατί μέσα σε αυτή είχε κρύψει, όπως τους είπε, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Τελικά, τους εξομολογήθηκε τι ακριβώς είχε στην κατοχή του και με παρέμβαση εισαγγελέα, καθώς κρίθηκε ότι ο ίδιος αδυνατεί να διαχειριστεί αυτή την περιουσία, έγινε έλεγχος στο σπίτι του, όπου και βρέθηκαν όλα τα παραπάνω. Οι λίρες και το χρηματικό ποσό βρίσκονται πλέον σε προσωπικό του αριθμό σε τράπεζα. Αναμένεται να γίνει φορολογικός έλεγχος.

αμύθητο θησαυρό

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.