Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επ. Λιβαδειάς «παρών» στις κινητοποιήσεις και στα συλλαλητήρια των αγροτών

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς συμμετέχει και στηρίζει την πανελλαδική συγκέντρωση των αγροτών που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017, στις 13:30, στην Πλατεία Βάθη.
 Εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη της στους μικρομεσαίους αγρότες, που βρίσκονται εδώ και μέρες στους δρόμους και τα μπλόκα του αγώνα για να αντισταθούν στην αντιαγροτική πολιτική της Κυβέρνησης , της Ευρωπαϊκής Ένωσης , των μνημονίων , του κεφαλαίου.
 Οι δρόμοι είναι κλειστοί από τους μεγαλοεργολάβους που δεν τελειώνουν τα έργα, από τα διόδια που δεν μπορούμε να τα πληρώσουμε για να τους περάσουμε. Οι δρόμοι έχουν κλείσει από το μεγάλο κεφάλαιο και όχι από τον κόσμο που αντιδρά στις μνημονιακές πολιτικές της λιτότητας, της εξαθλίωσης, της υφαρπαγής δημόσιας περιουσίας κ.ο.κ.
 Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς παραμένοντας απαρασάλευτος στις θέσεις του και επιδιώκοντας τη δημιουργία ενός μεγάλου κοινωνικού μπλοκ , καλεί τα μέλη του , όλους τους εργαζομένους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να δώσουν το δυναμικό τους «παρών» στις κινητοποιήσεις και στα συλλαλητήρια που διοργανώνουν οι αγρότες και τα συνδικάτα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                       ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget