Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς: Δελτίο τύπου

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς είχε έγκαιρα τοποθετηθεί και προειδοποιήσει την κυβέρνηση , τόσο με δελτία τύπου στις 23/12/2016 όσο και με νεότερο στις 17/01/2017 , αλλά και με τη συμμετοχή του στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ομοσπονδίας ( ΠΟΕ - ΟΤΑ ) , προκειμένου να μην μείνουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι συμβασιούχοι σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά εποχή.
 Η παρελκυστική τακτική της κυβέρνησης ( οι ίδιοι οι αρμόδιοι Υπουργοί κ . Γεροβασίλη και κ. Σκουρλέτης είχαν δεσμευτεί για άμεση νομοθετική παρέμβαση σε συνεργασία με το Ελεγκτικό συνέδριο ) σχετικά με τη μη πληρωμή συμβασιούχων από τις παρατάσεις των συμβάσεων δεν θα περάσει!
 Στους εργαζόμενους πλέον δεν αρκούν οι υποσχέσεις. Μόνος δρόμος για την επίλυση των προβλημάτων μας , είναι για μια ακόμα φορά η κινητοποίηση και η αγωνιστική-ενωτική παρέμβαση του κλάδου.
Απαιτούμε λύσεις ουσιαστικές και βιώσιμες. Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία δεν θα περάσουν!!
  
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ               ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.