ψήφισμα της Δημοτικής παράταξης «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» του Δήμου Λιβαδειάς

 Ψήφισμα της Δημοτικής παράταξης «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» του Δήμου Λιβαδειάς που κατέθεσε σε δυο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 8-2-2017 και 13-2-2017,  όπου η κυρία Δήμαρχος, η κυρία Πρόεδρος του ΔΣ , οι Αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας  αρνήθηκαν να το ψηφίσουν που ομόφωνα όλες οι παρατάξεις της μειοψηφίας ενέκριναν.
Οι αγρότες, δοκιμάζονται σκληρά δίνοντας καθημερινά έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα προκειμένου να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να επιτελέσουν το έργο τους. Η κυβέρνηση, με τα Μνημόνια απειλεί με αφανισμό ολόκληρους τους παραγωγικούς τομείς της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και της αλιείας.
 Οι αποφάσεις της κυβέρνησης οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη εξαθλίωση και την εγκατάλειψη τη γης.
 Καλούμε την κυβέρνηση:
 Να αποσύρει άμεσα τα δυσβάσταχτα μέτρα που επιβάλει με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και την βαριά φορολόγηση
 Να φροντίσει για τη μείωση του κόστους παραγωγής στον αγροτικό τομέα.
 Στηρίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις και τα δίκαια αιτήματα των αγροτών της Βοιωτίας και όλης της χώρας ενάντια στις νέες επιβαρύνσεις.
 Δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό των αγροτών και των άλλων κοινωνικών ομάδων που σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή βάλλονται από καταιγισμό μέτρων και αποφάσεων, η εφαρμογή των οποίων θα αναγκάσει τον ήδη δοκιμαζόμενο αγρότη να εγκαταλείψει τη γη του.

Για την Ενωτική Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών
 Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
 Γιώργος Ζιώγας
 Γιώργος Σκλάβος
 Λουκάς Παπαιωάννου                             

ψήφισμα

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.