Δείτε χωρίς περιορισμούς βίντεο στο YouTube

Κάποιοι από τους περιορισμούς που εφαρμόζει το YouTube μπορούν να αποτρέψουν τους χρήστες του να παρακολουθήσουν ένα βίντεο χωρίς να έχουν κάνει προηγουμένως login και χωρίς να αποδείξουν ότι είναι πάνω από 18 χρονών.
Κάποιοι από τους περιορισμούς που εφαρμόζει το YouTube μπορούν να αποτρέψουν τους χρήστες του να παρακολουθήσουν ένα βίντεο χωρίς να έχουν κάνει προηγουμένως login και χωρίς να αποδείξουν ότι είναι πάνω από 18 χρονών.
Αυτό είναι λογικό αφού το περιεχόμενο των σελίδων στο YouTube δε είναι πάντα κατάλληλο για όλους. Το YouTube έχει μια εφαρμογή, ειδική για παιδιά, η οποία επιτρέπει στους γονείς να ελέγχουν αυτά που μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους.
 Το YouTube εφαρμόζει επίσης περιορισμό ηλικίας για την προβολή ορισμένων τύπων βίντεο. Πρόκειται συνήθως για βίντεο με πολλή βία ή γυμνό. Φυσικά όμως όπου υπάρχει κλειδαριά υπάρχει και αντικλείδι. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα βίντεο χωρίς να χρειάζεται να αποδείξετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.
 Αν βρεθείτε μπροστά σε ένα βίντεο που σας ζητά να συνδεθείτε για να το δείτε, δεν χρειάζεται να το κάνετε. Υπάρχει ένα αρκετά καλό κόλπο που μπορείτε να παρακάμψετε τον περιορισμό ηλικίας, με την αλλαγή της URL. Ας δούμε πως.
 Αν η URL ενός βίντεο στο YouTube μοιάζει με αυτή:
 https://www.youtube.com/watch?v=4LRt3dSbS14
 και λόγω περιεχομένου έχει περιορισμό ηλικίας, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σβήσετε από την Url το «watch?» και να αντικαταστήστε το δεύτερο «=» με το slash. Έτσι η url θα πρέπει πλέον να μοιάζει με την
: https://www.youtube.com/v/4LRt3dSbS14
 Αυτό το μικρό τέχνασμα είναι αρκετά παλιό αλλά ακόμα αποτελεί τον πιο εύκολο τρόπο για να παρακολουθήσετε ένα βίντεο χωρίς να χρειάζεται να κάνετε Login.
 Επίσης λειτουργεί ανεξάρτητα του browser που χρησιμοποιείτε. Παρόλο που μας αρέσει να ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας με όποιο tweak κυκλοφορεί στο διαδίκτυο θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι αν είστε κάτω από 18 χρονών και βρεθείτε σε βίντεο ακατάλληλο για ανηλίκους καλό θα ήταν να μην το παρακολουθήσετε, γιατί τις περισσότερες φορές απλά δεν θα σας αρέσει αυτό που είδατε. Αν όμως το δείτε, τότε το κάνετε με δική σας ευθύνη.

χωρίς περιορισμούς βίντεο στο YouTube

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget