Ευχαριστήριο Τ.Κ. Λεύκτρων προς τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Θηβών Κο Αγάτσα Αντώνη

Η Τ.Κ. Λεύκτρων στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής κατοίκων της και γνωρίζοντας τις δυσκολίες που βιώνει η χώρα μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Θηβών Κο Αγάτσα Αντώνη για την θετική έκβαση στο θέμα του ιατρού που εξυπηρετεί τους κατοίκους μας.
Η συμβολή του ήταν πολύ σημαντική για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημά μας. Του ευχόμαστε πραγματικά κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του και πάντα να δίνει λύσεις στο ύψιστο αγαθό που λέγετε υγεία. Τέλος θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε και την Πρόεδρο του ΙΣΘ Κα Πρωτόπαπα Φιλιώ για την επίσης συμβολή της στο πρόβλημά μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Κ. ΛΕΥΚΤΡΩΝ
 Συν:
 1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 Τσαραμπάρης Αθ. Χαράλαμπος

Ευχαριστήριο Τ.Κ. Λεύκτρων

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.