Εγκαίνια Βιβλιοθήκης Γυμνασίου-Λυκείου Βαγίων "ΓΙΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ"

30 Ιανουαρίου2017,  με την ευκαιρία της γιορτής των Τριών Ιεραρχών, προστατών των Γραμμάτων, έγιναν τα εγκαίνια της Σχολικής Βιβλιοθήκης του Γυμνασίου-Λυκείου Βαγίων.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νικολάου Σπυρίδων, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Δρένιος Σωτήριος και Παπαβασιλείου Γρηγόριος ,ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαγίων κ. Ευάγγελος Παπαλουκάς και μέλη της Τοπικής Κοινότητας Βαγίων, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας κ. Καρκάνας Αλέξανδρος, οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων Βαγίων, η διευθύντρια του Νηπιαγωγίου Βαγίων, εκπρόσωποι των Συλλόγων Γυναικών, εκπρόσωποι της χορωδίας Βαγίων και πλήθος κόσμου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε σύντομη αναδρομή, από την εκπαιδευτικό κα Πέτση Μυρσίνη, στη συλλογική προσπάθεια  Συλλόγων  Γονέων, Εκπαιδευτικών, φορέων αλλά και απλών πολιτών που συνεισέφεραν ηθικά και οικονομικά για τη δημιουργία της Σχολικής Βιβλιοθήκης.


 Το κλίμα φορτίστηκε ιδιαίτερα, όταν έγινε αναφορά στους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε να δοθεί στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης το όνομα της  εκλιπούσης εκπαιδευτικού Γιούλης Παπαδημητρίου  η οποία  με   την  αφοσίωσή  της  στο έργο της, την αγάπη της  για  τα βιβλία  και την σεμνή  της  παρουσία  άφησε  την σφραγίδα  της   στις καρδιές  των μαθητών, των συναδέλφων της  αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.

Εγκαίνια Βιβλιοθήκης Γυμνασίου-Λυκείου Βαγίων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget