Ένταξη της πράξης με τίτλο : «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών : Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων»

Στις 09/01/2017 εντάχθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας η υποβαλλόμενη για χρηματοδότηση από το Δήμο Θηβαίων πράξη με τίτλο : «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών : Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020», προϋπολογισμού 117.000,00 € με συνολική διάρκεια τρία (3) έτη.
Η Δομή θα συγκεντρώνει, αποθηκεύει, διανέμει βασικά αγαθά διαβίωσης σε τουλάχιστον 300 οικογένειες του Δήμου Θηβαίων.
 Μέσω της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα παρέχονται:
- Τρόφιμα και είδη παντοπωλείου συσκευασμένα, είδη ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένα προϊόντα
- Είδη ένδυσης και υπόδησης(καινούργια ή δεύτερο χέρι), είδη οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια, σχολικά είδη, βιβλία, cd – dvd
 Ωφελούμενοι
Ωφελούμενοι των παραπάνω υπηρεσιών είναι άτομα / νοικοκυριά τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια (π.χ. ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, ανασφάλιστα άτομα με πολύ χαμηλό ετήσιο εισόδημα, άτομα που διαθέτουν βιβλιάριο απορίας, κλπ.).
 Στελέχωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Εκτός από το υπάρχον μόνιμο προσωπικό του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας – Παιδείας – Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου που απασχολείται, θα προσληφθούν δύο (2) άτομα με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, ανανεωνόμενη  κατ’ έτος με διαδικασίες ΑΣΕΠ (διαδικασίες του Ν. 3812/2009) με τις ακόλουθες ειδικότητες:
-      ένα (1) άτομο ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ
-      ένα (1) άτομο ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ως βοηθητικό προσωπικό
 Η δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου πρόκειται να λειτουργήσει σε χώρο που έχει παραχωρηθεί από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θήβας, στη διασταύρωση των οδών Πελοπίδου και Αγγελίδη, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 – 16:00.

            

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget