Θήβα: Παρουσία πλήθους κόσμου η παρουσίαση του βιβλίου του Χρ. Σωτηρακόπουλου

 Το νέο του βιβλίο “Ταξίδι στ' αστέρια” παρουσίασε στη Θήβα ο αθλητικός δημοσιογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, σε μία εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Θηβαίων και ο Α.Ο. “Η Θήβα”.

  Τον συγγραφέα καλωσόρισε στην ιστορική πόλη των Θηβών ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Νικολάου χαρακτηρίζοντάς τον έναν από τους κορυφαίους αθλητικούς δημοσιογράφους των τελευταίων ετών και “έναν πολυτάλαντο και χαρισματικό άνθρωπο, μια ιδιαίτερα αγαπητή προσωπικότητα που μας έγινε πολύ οικείος μέσα από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, συνδέοντας τη φωνή του με μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα αλλά και μέσα από τον έντυπο τύπο”.
 Τιμής ένεκεν στην προσφορά του στην αθλητική δημοσιογραφία οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης απένειμαν στον συγγραφέα αναμνηστικά. Ο κ. Δήμαρχος του απένειμε ένα αντίγραφο του νομίσματος του Κοινού των Βοιωτών, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Θ. κ. Ιωάννης Παπαδημητρίου το βιβλίο του Γ.Τσεβά “Η Ιστορία της Θήβας και της Βοιωτίας” και ο Πρόεδρος του ΑΟ “Η Θήβα” κ. Αθανάσιος Βυλλιώτης τιμητική πλακέτα.

 Για το νέο βιβλίο του κ. Σωτηρακόπουλου, μέσα από το οποίο μεταφέρει τα πολυετή βιώματά του από τα γήπεδα της Ευρώπης και την ιστορία της διασυλλογικής διοργάνωσης Κυπέλλου Πρωταθλητριών -Champions League, μίλησαν ο καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρονικής του ΤΕΙ Πειραιά κ. Βαγγέλης Βόγκλης και ο αθλητικός δημοσιογράφος κ. Γιώργος Θαναηλάκης επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ένα βιβλίο που αξίζει κάποιος να το έχει στη συλλογή του.
 Έχοντας βρεθεί σε κάθε γωνία της Ευρώπης ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, με οδηγό την εμπειρία των 500 και πλέον ματς που έχει καλύψει στη σπουδαιότερη διασυλλογική διοργάνωση, διηγείται πώς ξεκίνησε ως Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης το 1955-96, πώς μετατράπηκε σε Champions League και γιγαντώθηκε μέχρι τις μέρες μας!
Ομάδες θρύλοι, παίκτες που ξεχώρισαν, μεγάλες αλλά και άγνωστες στιγμές από όλες τις σεζόν, λεπτομερής παρουσία των ελληνικών και των κυπριακών ομάδων, περνούν σαν φιλμ μπροστά από τα μάτια μας και διανθίζονται από πολλές προσωπικές μαρτυρίες σε ένα μοναδικό Ταξίδι στ’ αστέρια...


Το βιβλίο περιέχει πληθώρα φωτογραφιών από τα 60 χρόνια του θεσμού, μεταξύ των οποίων και πρωτότυπο υλικό από το προσωπικό αρχείο του συγγραφέα.

Χρήστος Σωτηρακόπουλος - Θήβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget