Ανακοίνωση Δήμου Θηβαίων για τα προνοιακά επιδόματα

Ο Δήμος Θηβαίων είναι από τους πρώτους Δήμους της Βοιωτίας, που δρομολόγησε εγκαίρως όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες προκειμένου από 1/1/2017 να αναλάβει την αρμοδιότητα καταβολής των προνοιακών επιδομάτων για τους δημότες του άτομα με αναπηρία.
 Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ανάληψης της νέας αρμοδιότητας από τον Αύγουστο του 2016, ακολούθησε όλες τις απαιτούμενες σχετικές διαδικασίες, ήτοι : απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εγγραφή πίστωσης στον προϋπολογισμό οικ. έτους 2017, παραλαβή φυσικού αρχείου από το Δήμο Λεβαδέων, έλεγχος του αρχείου, μετάπτωση στοιχείων ηλεκτρονικού μητρώου ΑμεΑ, έλεγχος και σύνδεση του Δήμου με τα διατραπεζικά συστήματα ΔΙΑΣ, ένταξη του Δήμου στη χρηματοδότηση του Υπουργείου και παραλαβή των σχετικών πιστώσεων.
 Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω ενεργειών και με σεβασμό στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία γνωστοποιείται ότι τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου 2016 θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων το αργότερο μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2017.

προνοιακά επιδόματα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget