Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων στις 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 17:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
-1η Τροποποίηση Προγράμματος Επενδύσεων – Τεχνικού Προγράμματος 2017.
-1η αναμόρφωση δημοτικού Προϋπολογισμού οικ. έτους 2017.
-Έγκριση ανατροπών δεσμεύσεων πιστώσεων ανά Κ.Α.Ε. του Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2016 με ημερομηνία 31-12-2016.
-Διόρθωση της υπ' αρ. 296/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων.
-Αποδοχή δωρεάν παραχώρησης από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας της χρήσης γραφείων του Διοικητηρίου της ΠΕ Βοιωτίας για τη στέγαση του Κέντρου Κοινότητας και του Παραρτήματος Μεταναστών του Δήμου Θηβαίων.
 -Αποδοχή της απόφασης ένταξης της πράξης με τίτλο «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020», αποδοχή χρηματοδότησης και ορισμός υπόλογου διαχειριστή.
 -Αποδοχή της απόφασης ένταξης της πράξης με τίτλο : «Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Θηβαίων", αποδοχή χρηματοδότησης και υπογραφή σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού στο πλαίσιο του Άξονα 4 "Αστική Βιώσιμη Κινητικότητα" του Χρηματοδοτικού Προγράμματος : «Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2016» του Πράσινου Ταμείου.»
Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών Υπηρεσιών.
 Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή Λαϊκών Αγορών στον κ. Καρπαθίου Νικολάου του Στυλιανού κατοίκου Τοπικής Κοινότητας Μουρικίου του Δήμου Θηβαίων.

σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget