Ο Σταμάτης Χαλβατζής για τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Tο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα συνολικά, αλλά και το Δήμο μας, συνεχίζει με αμείωτη ένταση να δημιουργεί προβλήματα τόσο στο οδικό δίκτυο όσο και σε μεγάλες κοινωνικές ομάδες συμπολιτών μας, που δεν έχουν τα απαραίτητα εφόδια αντιμετώπισης η ακόμη χειρότερα παραμένουν απροστάτευτοι κάτω από δύσκολες συνθήκες επιβίωσης.
 Είναι γνωστό ότι για την αντιμετώπιση αυτών των δυσμενών καιρικών συνθηκών, λειτουργεί με τη συμμετοχή της Περιφέρειας και του Δήμου, η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, η οποία υποχρέωση έχει να σχεδιάζει εκ των προτέρων και να οργανώνει τόσο τις απαραίτητες υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και το απαιτούμενο προσωπικό.
 Βεβαίως είτε ο άστοχος σχεδιασμός, είτε η ένταση των φαινομένων, έχουν ως αποτέλεσμα την αδυναμία αντιμετώπισης σε πολλές περιπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση την ώρα που εξελίσσονται τα γεγονότα, δραματικά για κάποιους συμπολίτες μας, δεν θα προσφέρουμε κάτι τονίζοντας τις ελλείψεις και καταγγέλλοντας συμπεριφορές, για τις οποίες ευθύνονται οι έχοντες τον σχεδιασμό και την επίβλεψη και όχι βεβαίως οι σκληρά δοκιμαζόμενοι εργαζόμενοι.
Συμβάλλοντας στο δύσκολο έργο των ανθρώπων που έχουν επιφορτισθεί την αντιμετώπιση αυτών των έντονων καιρικών φαινομένων, καλό είναι να προσφέρουμε την βοήθεια μας, τόσο με τον εκχιονισμό των πεζοδρομίων μπροστά από τα σπίτια μας η τα καταστήματα μας, όσο και με την κοινωνική προσφορά και βοήθεια σε συμπολίτες μας που γνωρίζουμε ότι έχουν ανάγκη άμεσης υποστήριξης.

Δημοτική Παράταξη  « Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης »

Σταμάτης Χαλβατζής

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget