Διαμαρτυρία εργαζομένων στα ΕΑΣ πρώην ΠΥΡΚΑΛ στα Δερβενοχώρια

Εργαζόμενοι του εργοστασίου της ΕΑΣ -πρώην ΠΥΡΚΑΛ- στο χωριό Πύλη των Δερβενοχωρίων έχουν «σφραγίσει» την πύλη που οδηγεί στις αποθήκες πυρομαχικών, αντιδρώντας στη μεταφορά πολεμικού υλικού προς καταστροφή, στο Λαύριο.
 Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Ελληνικής αστυνομίας ενώ αναμένεται να παρέμβει και ο εισαγγελέας.
 Οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στα ιδιωτικά συμφέροντα που έχουν ήδη εγκατασταθεί στα ΕΑΣ Λαυρίου, όπως καταγγέλλουν,  να κερδοσκοπήσουν σε βάρος των ΕΑΣ.
 Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας χημικής βιομηχανίας υποστηρίζει ότι οι εργαζόμενοι στις αποθήκες της ΕΑΣ πρώην ΠΥΡΚΑΛ στα Δερβενοχώρια δεν θα επιτρέψουν την καταστροφή πυρομαχικών από την ιδιωτική επιχείρηση στο Λαύριο, τη στιγμή που τα ΕΑΣ έχουν και τη γνώση και την εμπειρία για κάτι τέτοιο. Είναι γεγονός τονίζει σε τηλεφωνική επικοινωνία με το STAR κεντρικής Ελλάδας ότι μέσω των συγκεκριμένων δοκιμών τα ιδιωτικά συμφέροντα θα αποκτήσουν την πιστοποίηση που απαιτείται και θα «πετάξουν» στο καλάθι των αχρήστων τα ΕΑΣ.

ΠΥΡΚΑΛ

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.