Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θήβας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θήβας «Ο Πίνδαρος» εκφράζει τη βαθειά του θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του εκπαιδευτικού κόσμου, για τον πρόωρο θάνατο του συναδέλφου Ηλία Ζελενίτσα μόλις στα 33 του χρόνια.
Ο αγαπημένος συνάδελφος, φίλος και επί σειρά ετών μέλος της οικογένειας των εκπαιδευτικών στην περιοχή της Θήβας, υπηρέτησε ως δάσκαλος  σε δημοτικά σχολεία Αλιάρτου, Θήβας και για αρκετά χρόνια στο αγαπημένο του Δημοτικό Σχολείο Θεσπιών με αφοσίωση, αγάπη και δημιουργικότητα. Επίσης τα τελευταία χρόνια υπήρξε ενεργό μέλος του Συλλόγου μας, σε σημαντικές θέσεις ευθύνης ως Αντιπρόεδρος, Γραμματέας και Ταμίας.
 Ο πρόωρος θάνατός του έχει συγκλονίσει, όχι μόνο την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και τους μαθητές της και τους γονείς τους.
 Η ανάμνηση της ορμητικής του προσωπικότητας, η αγάπη του για το λειτούργημα του εκπαιδευτικού, ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία του, η συνεχής ενασχόληση με τα κοινά και το χαμόγελο που τόσο απλόχερα χάριζε τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό και θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη όλων μας.
Στη  σύζυγό και τα συγγενικά του πρόσωπα ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουν το χαμό του δικού τους ανθρώπου.
Καλό ταξίδι φίλε……..
  Για το Δ.Σ.

     Ο Πρόεδρος                                                                                         Η Γραμματέας
    Χαλιαμάλιας Φώτης                                                                        Τσαρούχα Δήμητρα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget