Η Ομάδα Γυναικών Λιβαδειάς (Ο.Γ.Ε.) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Σε μια πολύ όμορφη και με πολιτιστικό περιεχόμενο εκδήλωση, η Ομάδα Γυναικών Λιβαδειάς , μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (Ο.Γ.Ε), έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στο cafe «ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ» σήμερα, Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 6.30 το απόγευμα.
 Οι γυναίκες κάθε ηλικίας που γέμισαν την αίθουσα,  παρακολούθησαν ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλάμβανε, εκτός από την ομιλία της προέδρου Λαμπρινής Γερονικολού, παρουσίαση του ποιητή και του έργου του, Γιώργο Μπίμη, και μουσικό πρόγραμμα από τον κιθαρίστα και τραγουδιστή Χρήστο Τάσσιο.
 Ποιήματα του Γιώργου Μπίμη απάγγειλαν η Λαμπρινή Γερονικολού και η Αρετή Λάζου σε εναλλαγή με βιντεοπροβολή μελοποιημένων ποιημάτων του ίδιου, από τους Παντελή Θαλασσινό και Αλέξανδρο Χατζηνικολιδάκη.
 Ο Χρήστος Τάσσιος, τραγούδησε στην αρχή τα μελοποιημένα και τραγουδισμένα από τον δημοφιλή τραγουδοποιό Παντελή Θαλασσινό, ποιήματα του Γιώργου Μπίμη, «Καράβια πάνε κι έρχονται»  και «Σ’ είδε απόψε το φεγγάρι». Στη συνέχεια παρουσίασε ένα πλούσιο και ευχάριστο πρόγραμμα με ελληνικά και λάτιν τραγούδια.
 Οι γυναίκες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 8 του Μάρτη, τη μέρα της Γυναίκας, αλλά και σε κάθε επόμενο κοινωνικό αγώνα, της γυναίκας ως ενεργού πολίτη, για την αντιμετώπιση των επερχόμενων αντιλαικών πολιτικών.

Ομάδα Γυναικών Λιβαδειάς

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget