"Μυρίζουν" μπλόκα στη Βοιωτία. Δεύτερη σύσκεψη αγροτών την Παρασκευή στη Λιβαδειά

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους αγρότες της Βοιωτίας να συμμετάσχουν στη νεότερη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Διοικητηρίου στη Λιβαδειά, απευθύνει η επιτροπή αγώνα και οι αγροτικοί σύλλογοι Αλιάρτου και Ορχομενού.
 Η δεύτερη κίνηση των Βοιωτών σε διάστημα τριών ημερών, σηματοδοτεί κατά πολλούς, την προετοιμασία ενός νέου κύκλου κινητοποιήσεων με αφορμή στα σοβαρά προβλήματα με τα οποία είναι αντιμέτωπος πλέον ο κλάδος. Οι επιπλέον επιβαρύνσεις των αγροτών, τα γενικότερα προβλήματα στο χώρο και οι μορφές κινητοποιήσεων που μπορεί να αναπτυχθούν το επόμενο διάστημα χωρίς να αποκλείονται τα μπλόκα είναι τα θέματα συζήτησης που θα πέσουν στο τραπέζι της δεύτερης σύσκεψης.
 Με πρωτοβουλία του νεοσύστατου αγροτικού συλλόγου Αλιάρτου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, η πρώτη σύσκεψη της συντονιστικής των αγροτών (των προηγούμενων κινητοποιήσεων) στην Αλίαρτο.
 Στη συνάντηση έγινε αποτίμηση των προηγούμενων κινητοποιήσεων, αποτυπώθηκε η κατάσταση όπως αυτή διαμορφώνεται για τον αγροτικό κόσμο όλης της χώρας και τα μέλη της πρώην συντονιστικής από την οποία προέκυψε και η νέα επιτροπή αγώνα, δήλωσαν στο σύνολό τους πεπεισμένα ότι μόνο μέσα από τον αγώνα μπορούν να διεκδικήσουν την επιβίωσή τους και την παραμονή στην καλλιέργεια και το επάγγελμα του αγρότη.

μπλόκα στη Βοιωτία

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget