Ευχαριστήρια επιστολή για τους χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Σχεδόν πριν τέσσερα χρόνια ξεκίνησε στο Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων να λειτουργεί «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και η συμβολή του στην τοπική κοινωνία υπήρξε τεράστια. Συνολικά ωφελήθηκαν από αυτό περισσότερες από 120 οικογένειες ενώ παράλληλα υποστηρίζονται έκτακτα, άτομα ή οικογένειες, που βρίσκονται σε ανάγκη και σε οικονομικό και πολλές φορές και σε κοινωνικό αδιέξοδο.
 Δεν θα μπορούσε να ευοδωθεί αυτή η πρωτοβουλία χωρίς την έμπρακτη στήριξη των συμπολιτών μας. Από την πρώτη στιγμή ο θεσμός του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» βρήκε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους δημότες, επιχειρήσεις από τον τόπο μας, εκκλησία, εταιρείες, σχολεία και συλλόγους.
 Η άμεση ανταπόκριση όλων των φορέων, απέδειξε την αγάπη για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης στη δύσκολη εποχή που διανύουμε αποδεικνύοντας πως ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
 Για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς για τις γενναιόδωρες προσφορές τους, για την ενίσχυση και στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, ανακουφίζοντας συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε ανάγκη. Αλλά και όλους τους πολίτες που ανώνυμα προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια).
 Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές δημότες που εργάζονται και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, με συνέπεια και διάθεση για προσφορά, καταφέρνοντας να διατηρήσουν το θεσμό σε πολύ υψηλά επίπεδα.
 Ευελπιστούμε να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση, αυτές οι ενέργειες και οι πρωτοβουλίες, οι οποίες απομακρύνουν έστω και προσωρινά τη μιζέρια από τη ζωή μας, μας γεμίζουν αισιοδοξία και βεβαιότητα πως όλες τις δυσκολίες μπορούμε να τις ξεπεράσουμε με συλλογικές προσπάθειες και πολύ καλή διάθεση.
 Μπορείτε και εσείς να ενισχύσετε το Κοινωνικό Παντοπωλείο με είδη πρώτης ανάγκης (είδη διατροφής, είδη ατομικής υγιεινής, οικιακά είδη καθαρισμού). Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 13:00 στις εγκαταστάσεις του (κεντρική πλατεία Αλιάρτου).
 Ας προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι μαζί να γεμίσουμε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΩΝ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ 

Ευχαριστήρια επίστολή

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget