Τελετή ευλογίας της Βασιλόπιτας στην Αίθουσα Τελετών της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας στη Λιβαδειά

31 Δεκεμβρίου 2016, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στο κατώφλι του νέου έτους 2017 και από νωρίς το πρωΐ τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας στη Λιβαδειά πλημμύρισαν από τις μελωδικές φωνές των μικρών καλαντιστών του κατηχητικού σχολείου του Μητροπολιτικού Ναού Λεβαδείας.
Τους καλαντιστές υποδέχτηκε ο Οικοδεσπότης Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος, ο οποίος κέρασε γλυκίσματα τα παιδιά και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο.
 Στην Αίθουσα Τελετών της Ιεράς Μητροπόλεως πραγματοποιήθηκε η τελετή ευλογίας της Βασιλόπιτας, με την παρουσία των τοπικών αρχόντων, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, πλήθους κόσμου καθώς και της φιλαρμονικής του Δήμου που τραγούδησε τα κάλαντα.
 Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος στην σύντομη προσλαλιά του και με την ευκαιρία του νέου έτους αναφέρθηκε στη σημασία και την αξιοποίηση του χρόνου από τον άνθρωπο ευχόμενος το νέο χρόνο να τον περάσουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη.
 Ευχαρίστησε όλους εκείνους που συμβάλλουν και στηρίζουν την ανθρωπιά και σέβονται τον άνθρωπο ως εικόνα του Θεού καθώς και τους συνεργάτες κληρικούς και λαϊκούς που προσφέρουν στις δομές διακονίας της Τοπικής μας Εκκλησίας.

 Επίσης, ο Σεβασμιώτατος τόνισε πως τόσο η Τοπική μας Εκκλησία όσο και ο Επίσκοπoς της και οι κληρικοί της είναι πάντοτε ανοιχτοί σε κάθε προσπάθεια, σε καθετί που συμβάλλει στην ανθρωπιά, στην αγάπη και στην στήριξη του συνανθρώπου μας.
 Τέλος, ο κ. Γεώργιος ευχήθηκε σε όλους Καλή Δύναμη, Χρόνια Πολλά με αισιοδοξία και Ευλογημένο το Νέο Έτος 2017.
 Χρόνια πολλά και ευτυχή με καθαρά κι αγνή ψυχή, με χαρά και με υγεία, με τη θεία ευλογία

Ιερά Μητροπόλεως Θηβών

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget