Έτοιμη για «νέα αρχή» είναι η ομάδα του Κάδμου

Έτοιμη για «νέα αρχή» είναι η ομάδα του Κάδμου η οποία μετά τα τρία τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα θα παλέψει να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει ψυχολογία για την δύσκολη συνεχεία. Η ομάδα της Θήβας θα αντιμετωπίσει την Πόλις Καλλιθέας την Κυριακή 29/01 στις 17:00 στο κλειστό γήπεδο της Θήβας για την 14 αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 Με αυτό το παιχνίδι αρχίζει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ο οποίος αναμένεται να σπάσει καρδιές μέχρι το τέλος της σεζόν για να δούμε ποιές ομάδες θα ανεβούν στην Β εθνική και ποιές ομάδες θα υποβιβαστούν.
 Οι 2 ομάδες βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες στην πρώτη αγωνιστική της σεζον με τον Κάδμο να φεύγει με το «διπλό» από την Καλλιθέα επικρατώντας με 75-78. Η ομάδα του Αποστόλη Αναστασίου μετά τις συνεχόμενες ήττες έπεσε στην 6η θέση της βαθμολογίας έχοντας 7 νίκες και 5 ήττες σε 12 αγώνες , ενώ από την άλλη μεριά η ομάδα της Καλλιθέας βρισκεται στην 12η θέση έχοντας 2 νίκες και 10 ήττες σε 12 παιχνίδια.
 Σίγουρα η δουλειά των παιχτών του Αποστόλη Αναστασίου δεν είναι εύκολη ωστόσο η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την συνέχεια. Πάρα τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να δώσει και πάλι το παρόν του στο γήπεδο για να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα.

ομάδα του Κάδμου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget