Πρόσκληση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΑΟ Θήβα

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 21:00 στο ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ στο Μοσχοπόδι Θηβών θα γίνει ο ετήσιος χορός του ΑΟ ΘΗΒΑ όπου θα γίνει και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ θα βραβεύσει ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο ΑΟ ΘΗΒΑ όπως ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Ανυφαντής, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές  Μανόπουλος, Ζυγογιάννης και Ζήκος καθώς και τον ιδιοκτήτη του ΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ κύριο Θαλάσση Μιχαήλ για την πολύχρονη προσφορά του στον σύλλογο.
Θα βραβευτεί η διεθνής Θηβαία ποδοσφαίριστρια Χριστίνα Κόλλια καθώς και ο  Αστυνομικός Διευθυντής Βοιωτίας Μιχαήλ Τσάτσης.
 Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με ζωντανή μουσική με τους τραγουδιστές Πέτρο Ίμβριο, Μιχάλη Μαραγκάκη και Αλκμήνη Χατζήγιάννη, βέβαια δεν θα λείψουν και τα δικά μας παιδιά η Δήμητρα Κελεκίδη και ο Στέλιος Τσάκωνας. 
Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε και να γιορτάσουμε τον ερχομό του 2017 όπως κάνουνε και ξέρουμε μόνο εμείς.
 Τηλέφωνα για πληροφορίες: 6972 773 453 και 6932 667 312
 Τιμή Εισόδου 20 Ευρώ μετά φαγητού και ποτού.

κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.