Μένουμε Ευρώπη, Ελλάδα δεν μένουμε

Πολύ αισιόδοξη για το μέλλον της χώρας είναι η έρευνα που πραγματοποίησε η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος για το 2016.
Σύμφωνα με την έρευνα, το 75% των Ελλήνων είχε συρρίκνωση των εισοδημάτων του το 2016, ενώ το 35% ζει με εισόδημα κάτω των 10 χιλιάδων ευρώ ετησίως, οπότε αποδεικνύεται περίτρανα πως όλη αυτή η ευτυχία που βλέπουμε να φουντώνει καθημερινά γύρω μας τα τελευταία εφτά χρόνια δεν οφείλεται στα χρήματα αλλά σε ανώτερα ιδανικά και πνευματικές αναζητήσεις.
Οι Έλληνες θα γίνουν ο πρώτος λαός, παγκοσμίως, που θα ζει χωρίς χρήματα, προκαλώντας για μια ακόμα φορά τον θαυμασμό της ανθρωπότητας.
Αν καταργήσουμε εντελώς το χρήμα, θα πάψει και ο εθνικός διχασμός για το ευρώ και την δραχμή.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι δυο στους τρεις νέους θέλουν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό αλλά να μην βιαστούμε να τους πούμε αχάριστους γιατί μπορεί να θέλουν να φύγουν επειδή δεν αντέχουν την τόση ευτυχία.
Ο ένας στους τρεις νέους που δεν θέλει να μεταναστεύσει, θα ήθελε κι αυτός να την κάνει αλλά ξέρει πως, αν φύγει κι αυτός, δεν θα υπάρχει κανείς στη χώρα για να σερβίρει τους τουρίστες και να τους κάνει αέρα, οπότε υπάρχει κίνδυνος να πάψει η Ελλάδα να είναι η χώρα της φιλοξενίας.
Πάντως, καλό είναι να φεύγουν οι νέοι, αφενός για να σωθούν και αφετέρου για να μειώνεται η ανεργία στην Ελλάδα.
Αν φύγουν ακόμα 3 εκατομμύρια Έλληνες, δεν θα υπάρχουν άνεργοι στην Ελλάδα.
Βέβαια, δεν θα υπάρχουν και εργαζόμενοι αλλά η δουλειά είναι ντροπή και πρέπει να σταματήσει επιτέλους αυτό το αίσχος της μισθωτής σκλαβιάς.
  

Μένουμε Ευρώπη

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget