Ο Δήμος Θηβαίων φόρεσε τα γιορτινά του!

 Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κατάμεστη από κόσμο Κεντρική Πλατεία της Θήβας, άνοιξε η αυλαία για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Θηβαίων, το βράδυ της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2016.
 Η πόλη της Θήβας φόρεσε τα γιορτινά της και υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους με μία υπέροχη γιορτή που περιελάμβανε χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ. Ρίζου Κωνσταντίνου, παραμυθένια σκηνικά και σπιτάκια, θεατρικό εργαστήρι, εργαστήρι για χειροτεχνίες, ξυλοπόδαρο, χριστουγεννιάτικες φιγούρες και πάρα πολλά δρώμενα για τα παιδιά.
 Τον φωτεινό διάκοσμο του πανύψηλου και εντυπωσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου άναψε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ευχόμενος σε δημότες και επισκέπτες καλές γιορτές, με αισιοδοξία και χαρά.

 Την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρωί η συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου στο παλαιό Δημαρχείο, το απόγευμα η θεατρική παράσταση από το Θεατρικό Εργαστήρι Μικρασιατών Θήβας “Το Χριστουγεννιάτικο γράμμα που έχασε το δρόμο”, και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου “ο Αγώνας των Ξωτικών” από τον Γ.Σ. Πίνδαρο. Ακολουθεί πλήθος χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων σε συνδιοργάνωση με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνών Επαρχίας Θηβών, τον Εμπορικό Σύλλογο Θήβας και πολιτιστικούς συλλόγους, το οποίο έχει ως εξής: Περισσότερα εδώ


φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget