Μέχρι τον Ιούνιο του 2017 ο προαστιακός στη Θήβα και στη Λιβαδειά

Ο προαστιακός φτάνει μέχρι τη Θήβα και τη Λιβαδειά, ενημερώνει ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος με σχετικό δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει: 
Το χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των τοπικών αρχών της Βοιωτίας για επέκταση του προαστιακού σιδηροδρόμου στη Λιβαδειά παίρνει σάρκα και οστά, όπως  ανακοίνωσε εχθές ο Υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.
Το έργο αναμένεται να εξυπηρετήσει άμεσα εκατοντάδες εργαζόμενους και πολίτες που μετακινούνται καθημερινά από το νομό Βοιωτίας προς το λεκανοπέδιο Αττικής, δίνοντας ώθηση στην ευρύτερη περιοχή. Ο Υπουργός χαρακτήρισε το νέο δρομολόγιο «απολύτως βιώσιμο» και υπενθύμισε πως συνδέεται με την ολοκλήρωση των εργασιών ηλεκτροκίνησης  μέχρι το Λιανοκλάδι, τον Ιούνιο του 2017.

προαστιακός στη Θήβα

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.