Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στις Πλαταιές

Μια πολύ όμορφη γιορτή, με πολύ κόσμο,κόντρα στο τσουχτερό χειμωνιάτικο κρύο και με ένα χωριό  με πλούσιο και καλαίσθητο στολισμό, φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στις Πλαταιές. α παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν την Κυριακή βράδυ στην πλατεία των Πλαταιών,στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή,που διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος "ΩΕΡΟΗ" σε συνεργασία με την Τ.Κ.Πλαταιών.
Οι Πλαταιές άναψαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο τους ,παρουσία του Δημάρχου Θηβαίων  κ.Νικολάου,του αντιδημάρχου κ.Κίτσιου και του Προέδρου της Τ.Κ.Πλαταιών κ.Φίλη.
Μέσα με μια γιορτινή ατμόσφαιρα,ξεκίνησε η εκδήλωση για τη φωταγώγηση του δέντρου,με κάλαντα απο την Χορωδία Λεύκτρων υπό την καθοδήγηση του Αντώνη Τσαρουχά,με τραγούδια, κεράσματα, ενώ η παρουσία του Αϊ Βασίλη  σκόρπισε χαμόγελα στα παιδιά. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ.Νικολάου και εκ μέρους του  Πολιτιστικού  Συλλόγου "ΩΕΡΟΗ" κ. Θανάσης Περαματζής.
 Ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Πλαταιών κ. Αλέξανδρος Φίλης και τα  μέλη  του Δ.Σ. Πολιτιστικού  Συλλόγου "ΩΕΡΟΗ" ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!

permissosPress

Πλαταιές

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.