Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: χιόνια σε ορεινά-ημιορεινά ακόμα και σε πεδινές περιοχές

Συμφωνά με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε σήμερα Πέ-μπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 από την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία (ΕΜΥ), βαθμιαία επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις βραδινές ώρες σήμερα Πέμπτη (15-12-2016) με χιονοπτώσεις κατά περιόδους σε ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε σχετικά πεδινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.
 Πιο αναλυτικά χιονοπτώσεις θα σημειωθούν:
 1) ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ (15-12-2016)
 Το βράδυ στην Μακεδονία και τη Θράκη ακόμα και σε πιο πεδινές περιοχές καθώς και σε ορεινές περιοχές της Ηπειρωτικής χώρας. 2) ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (16-12-2016) Ενδεικτικά Υψόμετρα:
 α. Τις πρωινές ώρες στην Κεντρική Μακεδονία (κυρίως Χαλκιδική) (από τα 200 μέτρα). β. Κυρίως από το απόγευμα στη Θεσσαλία (από τα 200 μέτρα) στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά και Εύβοια (απο τα 300-400 μέτρα) στην Βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο (από τα 400-500 μέτρα) 3) ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (17-12-2016)
 Εκτός από τις προαναφερθείσες περιοχές και στα ημιορεινά της Κρήτης αλλά από το απογεύματα θα εξασθενήσουν σε όλα τα Ηπειρωτικά και το βράδυ θα σταματή-σουν. Παγετός αναμένεται τη νύχτα και νωρίς το πράα στα ηπειρωτικά ο οποίος στα Βόρεια θα είναι ισχυρός μέχρι και το πρωί της Δευτέρας (19-12-2016)
Για περισσότερες πληροφορίες, για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύ-νους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων οι πολίτες μπορούν να αποταθούν :
 1.) Στο Τηλέφωνο Εκτάκτων Αναγκών (22610-29036) 24ωρου λειτουργίας, & στην ιστοσελίδα (pprost@votia.gr) του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας. 2.) Στην ιστοσελίδα (www.civilprotection.gr της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών.
 Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

δελτίο επιδείνωσης καιρού

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget