Η κοροϊδία πάει σύννεφο !!

Αυτό πάλι δεν ξέρουμε πώς να το πάρουμε; Να βάλουμε τα γέλια ή τα κλάματα; Διαβάζουμε ότι η ΝΔ κάνει επίθεση στη κυβέρνηση για τα δάνεια της εφημερίδας «Αυγή». «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ταυτισμένη με τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα και τα ταξίδια στη Βενεζουέλα με τον Αρτεμίου και η κομματική ‘Αυγή’ με μέτοχο offshore εταιρία, ξαναχτύπησαν» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:
«Επανήλθαν στο θέμα των δανείων της εταιρίας ‘Κήρυξ ΑΕ’ για να αποκρύψουν το ‘σκάνδαλο’ της δανειοδότησης της «Αυγής» με την εγγύηση της μελλοντικής χρηματοδότησης του ΣΥΡΙΖΑ.
 «Συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα αγνοώντας ότι η εταιρία Κήρυξ ΑΕ’ είναι ασφαλιστικά και φορολογικά ενήμερη και τα τραπεζικά της δάνεια είναι πλήρως ενήμερα, ρυθμισμένα και εξασφαλισμένα, καθώς υπάρχουν σοβαρές εμπράγματες και προσωπικές εγγυήσεις». « Καλά θα κάνει ο κ. Τσίπρας να αφήσει τα κηρύγματα και να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων, που ο ίδιος και η πολιτική του δημιούργησαν».
 Ενώ ο διοικητής της ΤτΕ του ξέφυγε και είπε την αλήθεια για το τι θα υποστούν οι δανειολήπτες, τα δυο μεγάλα κόμματα για την δημιουργία εντυπώσεων  αλληλοκατηγορούνται για άλλη μια φορά. Αυτό που βλέπουν οι φορολογούμενοι πολίτες και οι δανειολήπτες, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι χαμηλόμισθοι και οι άνεργοι, οι χιλιάδες εργαζόμενοι με ελαστικές μορφές εργασίας, είναι τα δύο μεγάλα κόμματα να παίζουν θέατρο και να πετούν στάχτη στα μάτια όλων των πολιτών. Η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ η ίδια έχει πάρει 250 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια που δεν τα πληρώσει, αλλά οι τράπεζες κυνηγούν τους δανειολήπτες.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ του «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» που επίσης απέκτησε με ελεγχόμενες διαδικασίες το κτίριο των γραφείων του στην Κουμουνδούρου και με χαριστικά δάνεια, δεν κάνει κανέναν λόγο γι αυτά. Οι μεν κατηγορούν τους δε για δάνεια των εφημερίδων τους, αλλά για τα δικά τους παράνομα δάνεια, δεν κάνουν ούτε λόγο. Ούτε η ΝΔ για τα δάνεια του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα θαλασσοδάνεια της ΝΔ.
 Η κοροϊδία του ελληνικού λαού πάει σύννεφο και οι ψηφοφόροι τσακώνονται για δύο κόμματα, τους αρχηγούς και τους βουλευτές τους, που είναι όλοι τους μέρος του ίδιου συστήματος, οι δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος.

danioliptes.gr

ΣΥΡΙΖΑ vs ΝΔ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget