Παραίτηση συνεργάτη Μητσοτάκη για καλπονοθεία

 Παραιτήθηκε από Γραμματέας του Οργανωτικού της ΝΔ, ο Βασίλης Σπανάκης, συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς ενεπλάκη σε υπόθεση πλαστοπροσωπίας στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ και συγκεκριμένα, άλλος σύνεδρος επιχείρησε να ψηφίσει με δικά του στοιχεία ταυτότητας.
 Έγινε όμως - σύμφωνα με πληροφορίες - αντιληπτός, από τον δικαστικό αντιπρόσωπο με αποτέλεσμα κ. Σπανάκης να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.
 Σύμφωνα με κύκλους της ΝΔ, "τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που φέρονται να εμπλέκονται σε γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, οι οποίες και έγιναν αμέσως αποδεκτές".
 Συνεργάτες του κ. Σπανάκη δήλωσαν πως ο ίδιος αρνείται όποια σχέση με το περιστατικό, αλλά ότι υπέβαλλε την παραίτησή του για να διευκολύνει τις εξελίξεις. Επίθεση προς τη ΝΔ και τη συνδικαλιστική παράταξή της, τη ΔΑΚΕ, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, για το περιστατικό.
 "Η λαθροχειρία που επιχείρησε η ΔΑΚΕ στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ αποτελεί τη χειρότερη μορφή παλαιοκοκομματισμού και εργατοπατερισμού, ενώ παραπέμπει ευθέως σε πρακτικές από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας του συνδικαλιστικού κινήματος", υποστηρίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και παραθέτει τις λεπτομέρειες του συμβάντος:
 "Ο στενότατος συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ, Βασίλης Σπανάκης, έστειλε "αντικαταστάτη" στην ψηφοφορία για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, στο οποίο ο ίδιος, επίσης μέλος της ΔΑΚΕ, ήταν σύνεδρος από την Ομοσπονδία των Εφοριακών", αναφέρει.
 "Για... κακή του τύχη, όμως", συνεχίζει η ανακοίνωση, "ο "αντικαταστάτης", ο οποίος επιχείρησε να διπλοψηφίσει με το διαβατήριο του κ. Σπανάκη έγινε αντιληπτός, με αποτέλεσμα να αποτραπεί η απόπειρα πλαστοπροσωπίας και νοθείας των εκλογών και ο εν λόγω να συλληφθεί επ' αυτοφώρω.
 Ρωτάμε ευθέως τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, αν στη "συμφωνία αλήθειας" που υπόσχεται περιλαμβάνονται, εκτός από τις απολύσεις και τη διάλυση του κράτους πρόνοιας, η καλπονοθεία και η πλαστοπροσωπία. Κατά τα άλλα, για όλα "φταίει ο συνδικαλισμός της Αριστεράς", καταλήγει η ανακοίνωση.

Βασίλης Σπανάκης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget