Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς ΟΧΙ στην απελευθέρωση της Κυριακής

Μετά την δημοσίευση συγκεκριμένων ιστοσελίδων για απαίτηση του Δ.Ν.Τ. πλήρους απελευθέρωσης της Κυριακής ως αντιστάθμισμα , “πιθανών” για την μεγαλειώδης ελάφρυνση χρέους μετά το 2060 που “πέτυχε” η κυβέρνηση ,ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας συνεχίζει να επιμένει ότι το άνοιγμα των Κυριακών δεν αποτελεί ανάπτυξη αλλά αποτελεί νομοτελειακά το θάνατο της μικρομεσαίας επιχείρησης .

Καλούμε τον κυβερνητικό βουλευτή αλλά και τους βουλευτές του νομού μας να καταψηφίσουν τυχών νομοσχέδιο, που θα κατακερματίζει την μικρομεσαία επιχείρηση και θα καταλύει την ελληνική οικογένεια.
Αγαπητοί κύριοι, σας ενημερώνουμε ότι η περίοδος χάριτος έχει λάβει προ πολλού τέλος και ο παλιός τρόπος ψηφοθηρίας έχει περάσει ανεπιστρεπτί .
Κλείνοντας, ελπίζουμε να συνταχτείτε με τις απόψεις μας γιατί αποτελούμε τους κύριους εκφραστές ,ως κοινωνικοί εταίροι, της ελληνικής επιχειρηματικότητας.
  
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς ΟΧΙ στην απελευθέρωση της Κυριακής

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.