Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο κόμβος της «Ξηριώτισσας»

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε σήμερα, από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη ο κόμβος της «Ξηριώτισσας» που αναμένεται να διευκολύνει την κυκλοφορία στον άξονα Αθήνας-Δομοκού.
 Πρόκειται για ένα έργο που, όπως δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, Ευθύμιο Καραΐσκο, «παραδόθηκε όπως έπρεπε και στην ώρα του» και εξυπηρετεί καθημερινά μεγάλο αριθμό επισκεπτών και κατοίκων οδηγών.
 Ο κόμβος της "Ξηριώτισσας", κόστισε περίπου 3 εκατ. ευρώ και με την ολοκλήρωσή του βελτιώνεται η ισόπεδη διασταύρωση δύο εθνικών οδών (ΕΟ Λαμία-Στυλίδα-Βόλος και ΕΟ που παρακάμπτει ανατολικά τη Λαμία και συνδέει την ΠΑΘΕ με την Εθνική οδό με αριθμό 3: Ελευσίνα-Θήβα-Λειβαδιά-Λαμία-Λάρισα-Κοζάνη-Βεύη).
 Επίσης, βελτιώνεται η συνάντηση της εθνικής οδού που παρακάμπτει τη Λαμία (σύνδεση ΠΑΘΕ με ΕΟ 3) με τη σιδηροδρομική γραμμή Λαμίας – Στυλίδας.
 «Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια για να αποδοθεί σε όλους τους οδηγούς και τους κατοίκους, ένα σημαντικό έργο στην ώρα του. Χαίρομαι γιατί οι άνθρωποι που ταλαιπωρούνταν τόσα χρόνια, σήμερα υποδέχονται τα νέα δεδομένα που ανακύπτουν από το έργο, με μεγάλη ανακούφιση. Εμείς έχουμε να κάνουμε πολύ συγκεκριμένη δουλειά και συνεχίζουμε να την κάνουμε καθημερινά. Είναι φανερό πλέον ότι η συνταγή μας που λέει: μελέτη, εξειδίκευση, δουλειά και επίτευξη στόχων, πετυχαίνει και η Περιφέρειά μας πλέον έχει μπει σε άλλη πορεία. Πορεία με λύσεις πραγματικές, όχι με λόγια και πολιτική».

κόμβος Ξηριώτισσας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget