Απονομή επάθλων από τη Δήμαρχο Λεβαδέων στους νικητές του σχολικού πρωταθλήματος σκακιού

Τα έπαθλα στους νικητές του σχολικού πρωταθλήματος σκακιού απένειμε σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου, παρουσία και των Αντιδημάρχων κ.κ. Σωτήρη Καρβούνη και Χρήστου Παπαθανασίου, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Σκακιστικός Όμιλος Λιβαδειάς, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, στο κτήριο του πρώην Πανεπιστημίου και έλαβαν μέρος 44 παιδιά από το 1ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς.
 Η Δήμαρχος Λεβαδέων εντυπωσιασμένη από το επίπεδο των σκακιστικών ικανοτήτων των παιδιών ευχήθηκε καλή συνέχεια στην προσπάθεια τους, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Σκακιστικό Όμιλο Λιβαδειάς για τις πρωτοβουλίες του για την ανάπτυξη του αθληματος.

Απονομή επάθλων

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.