Σοβαρά επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής!

Σοβαρά επεισόδια στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με κυριότερο θέμα, την έγκριση της δεύτερης Αναθεώρησης του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Αττικής, το απόγευμα της Τρίτης.
Όλα ξεκίνησαν από την παρουσία και εν συνεχεία έντονη αντίδραση διαφόρων εκπροσώπων συλλογικοτήτων του Γραμματικού και της Φυλής, αντίδραση που ανάγκασε τον Πρόεδρο του Πε.Συ. Αττικής, Θεόδωρο Σχινά, να διακόψει για μία ώρα τη συνεδρίαση, προκειμένου να "ηρεμήσουν τα πνεύματα".
 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epoli.gr από τη συνεδρίαση, κατά τους έντονους διαπληκτισμούς, η επικεφαλής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δέσποινα Κουτσούμπα, επιτέθηκε μαινόμενη προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Θεόδωρο Σχινά, με τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Χρήστο Καραμάνο, στο ίδιο επεισόδιο, να πέφτει - αφού τον έριξαν - στο έδαφος!
 Έγκυρες πληροφορίες του epoli.gr κάνουν λόγο πως, λόγω της έντασης των επεισοδίων, προτάθηκε στην Περιφερειάρχη Αττικής να κληθούν ακόμη και δυνάμεις των ΜΑΤ (!), πρόταση που απορρίφθηκε από τη Ρένα Δούρου, η οποία, μάλιστα, ζήτησε επιμόνως να συνεχιστεί η συνεδρίαση και να "προχωρήσει" η ψηφοφορία για την έγκριση του ΠΕΣΔΑ.
 Στα άξια αναφοράς, οι υβριστικές, φραστικές επιθέσεις στο πρόσωπο της Περιφερειάρχη Αττικής, η οποία και διατήρησε την ψυχραιμία της.
 Για την ιστορία, όταν συνεχίστηκε η 38η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η δεύτερη Αναθεώρηση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Αττικής, εγκρίθηκε.

Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget