Συλλήψεις σε Θήβα και Χαλκίδα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν επτά (7) άτομα σε περιοχές της Χαλκίδας και στη Θήβα, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων για τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων.
 Συνελήφθησαν, χθες (21-12-2016) απογευματινές και βραδινές ώρες, σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας Εύβοιας και στη Θήβα Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, συνολικά επτά (7) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
 Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθησαν, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, πέντε ημεδαποί, στη κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
 Επίσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη ημεδαπός, στη κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (4) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης.
 Τέλος, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, συνελήφθη ημεδαπός, στη κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (26) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
 Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

συλλήψεις σε Θήβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget