Εμπορικός Σύλλογος Θήβας - τριήμερο Φεστιβάλ χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Επαρχίας Θηβών και o Εμπορικός Σύλλογος Θηβών ανακοινώνουν την από κοινού διοργάνωση τριήμερου Φεστιβάλ χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας , της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και του Δήμου Θηβαίων.
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 «Λευκή Νύχτα» ψώνια έως τα μεσάνυχτα με προσφορές – εκπλήξεις και στη συνέχεια διασκέδαση με το συγκρότημα Ιμάμ Μπαιλντί στη κεντρική πλατεία.
  Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 η πόλη θα γεμίσει με Αγιους Βασίληδες , ξυλοπόδαρους ,face paint , φουσκωτά και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους φίλους από τις 11:00έως 15:00.
  Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στην κεντρική πλατεία ο μπουφές της αγάπης θα προσφέρει εδέσματα με την συνεργασία των ξυλοπόδαρων και των Αγ. Βασίληδων.
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Επαρχίας Θηβών και ο Εμπορικός Σύλλογος Θηβών ευχαριστεί την Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Φανή Παπαθωμά , το Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπυριδων Νικολάου αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο, και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτη Αγνιάδη με το Διοικητικό Συμβούλιο, για την συμβολή τους σ΄αυτήν την διοργάνωση.

Φεστιβάλ χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget