Μελέτη Γενικού Σχεδίου Ύδρευσης Δήμου Θηβαίων - Δ.Ε.Υ.Α. Θήβας

Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια της ευρύτερης διαβούλευσης με το κοινό έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Δ. Θηβαίων (http://www.thiva.gr) τα παραδοτέα (Α και Β) της Μελέτης με τίτλο: «Μελέτη Γενικού Σχεδίου Ύδρευσης (Masterplan) Δ. Θηβαίων».
Για την πληρέστερη ενημέρωση του κοινού στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Θ., που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10-11-2016 και ώρα 15.00 στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Θ., θα συζητηθεί το θέμα με τίτλο: «Ενημέρωση των Μελών του Δ.Σ. σχετικά με την παράδοση και έγκριση του Β΄Παραδοτέου με τίτλο: Προτάσεις και Πρόγραμμα υλοποίησης έργων αναβάθμισης του υδροδοτικού συστήματος του Δ. Θηβαίων» της Μελέτης με τίτλο: «Μελέτη Γενικού Σχεδίου Ύδρευσης (Masterplan) Δ. Θηβαίων».
 Δείτε εδώ το Α Παραδοτέο
Δείτε εδώ το Β Παραδοτέο
  
Ο Πρόεδρος Δ.Σ.  Δ.Ε.Υ.Α. Θήβας
 Αλέκος Στάικος

Δ.Ε.Υ.Α. Θήβας

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.