Ενημερωτική Δράση για την Βία Κατά των Γυναικών στην Τοπική Κοινότητα Υπάτου,ΔΕ Θήβας ,Δήμου Θηβαίων

Στην Τοπική Κοινότητα του Ύπατου της ΔΕ Θήβας του Δήμου Θηβαίων και συγκεκριμένα στο Ενοριακό Κέντρο , βρέθηκαν τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Θηβαίων  την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 στο πλαίσιο ενημερωτικής συζήτησης .
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών(25 Νοεμβρίου), συζητήσαμε και αναλύσαμε το φαινόμενο της βίας ,τις μορφές που αυτή εκδηλώνεται,τις συνέπειες που έχει στο θύμα, το ισχύον νομικό καθεστώς  για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων,  καθώς και τις δομές υποστήριξης που υπάρχουν και πως αυτές λειτουργούν.
Στο τέλος ,προβλήθηκε η ταινία μικρού μήκους "The Noir Project" που στάθηκε αφορμή για περαιτέρω σχολιασμό και συζήτηση με αφορμή τόσο το θέμα της ταινίας όσο και τις εισηγήσεις που προηγήθηκαν.
 Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και την υποστήριξη τους τοπικούς φορείς και τον '' Υπάτιο", σύλλογο γυναικών .
Η  εκδήλωση συγκαταλέγεται στις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού  σε θέματα βίας του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών(25 Νοεμβρίου).

Βία Κατά των Γυναικών

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget