Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών 5ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας στο Δημαρχείο

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Δημαρχείο της Θήβας πραγματοποίησαν  οι μαθητές της Γ2’ Τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, μαζί με το Διευθυντή τους κ. Ηλία Τραμπάκουλο και τη δασκάλα τους κα Παναγιώτα Κατσαγάννη προκειμένου να γνωρίσουν τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου, να ενημερωθούν για τη λειτουργία του Δήμου και το αντικείμενο εργασίας των Υπηρεσιών του.

 Ο κ. Δήμαρχος υποδέχθηκε τους μαθητές, προσφέροντάς τους αναψυκτικά και γλυκίσματα και στη συνέχεια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του υπέβαλαν, οι οποίες αφορούσαν το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής των δημοτών, την παιδεία  και τον πολιτισμό.  Ακολούθησε ξενάγηση σε όλα τα γραφεία του Δήμου και ενημέρωση από δημοτικούς υπαλλήλους.

5ο Δημοτικού Σχολείου Θήβας

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.