Θήβα - συνάντηση μελών των Δ.Σ. των Συλλόγων Σαρακατσαναίων Αττικής και Βοιωτίας

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μελών των Δ.Σ. των Συλλόγων Σαρακατσαναίων Αττικής και Βοιωτίας στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016. Παρευρέθηκαν οι Σύλλογοι: Αυλώνα, Βοιωτίας (Λιβαδειά), Διλόφου Βάρης Αττικής "Ο Άγιος Πέτρος", Αδελφότητα των εν Αθήναις Σαρακατσαναίων Ηπείρου,Πανελλαδικός Αττικής - Πειραιά και Πελοποννήσου <<ΟΙ Τσελιγκάδες>>.
Σκοπός της συνάντησης η γνωριμία μεταξύ των μελών των συλλόγων και η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για την καλύτερη οργάνωση, λειτουργία και την ανάπτυξη των συλλόγων.Ακολούθησε γεύμα στο κέντρο Μπάρμπα Γιάννης στο Μοσχοπόδι Θηβών.Το Δ.Σ. του συλλόγου μας τους ευχαριστεί και εύχεται τέτοιου είδους συναντήσεις να γίνουν θεσμός για την καλύτερη πορεία των συλλόγων.

Συλλόγων Σαρακατσαναίων Αττικής και Βοιωτίας

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.