Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών επαρχίας Θηβών στην Μεταμόρφωση Καλλιθέας

Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος Καλλιθέας, η Συναυλία Β. Εκκλησ. Μουσικής με την χορωδία του συλλόγου ιεροψαλτών επαρχίας Θηβών ο Ευαγγελιστής Λουκάς, με την συμμετοχή σπουδαίων πρωτοψαλτών, του Άρχωντα Υμνωδού της Μ.τ.Χ.Ε. Γεωργίου Χατζηχρόνογλου και των πρωτοψαλτών Λεωνίδα Δούκα, Ιωάννη Χρήστου, Κωνσταντίνου Λέκκα και Κωνσταντίνου Μωραΐτη, καθώς και του χοράρχη Αντωνίου Τσαρουχά, όλοι τους καταγόμενοι από την επαρχία Θηβών.
 Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών εκπροσώπησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Καβαρνός τον οποίο υπεδέχθη ο προϊστάμενος του Ναού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος ο οποίος και άνοιξε την εκδήλωση.
Παρόντες ήσαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αττικής κ. Αθανάσιος Παπαζαρής, ο Άρχων Πρωτοψάλτης της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως Φώτιος Γιαννακάκης, ο Άρχων Μαΐστωρ της Μ.τ.Χ.Ε. Γρηγόριος Νταραβάνογλου, ο Πρωτοψάλτης του Ιερου Ναού Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου Πολιούχου των Αθηνών Γεώργιος Δεμελής, ο πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Καλλιθέας Γεώργιος Σμάνης, οι πρωτοψάλτες Ιωάννης Μούσης, Απόστολος Ντέτσικας, Παναγιώτης Κούβελος, Βασίλειος Παπαγεωργίου και πολλοί άλλοι...

Σύλλογος Ιεροψαλτών επαρχίας Θηβών

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget