ξυλοφόρτωσαν συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ και τους ζητούν να βρουν τους ενόχους!

Και δαρμένοι και μαρτυριάρηδες ..."Κλουζώ"!
Να βρουν και να αποκαλύψουν οι ίδιοι (!) τους αστυνομικούς που τους χτύπησαν σοβαρότατα, κατά τη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ, την 28η Φεβρουαρίου 2014, καλεί η Δικαιοσύνη τους τ. Πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ και Μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, Θέμη Μπαλασόπουλο, και Χριστόδουλο Ευθυμίου, Μέλος του Γ.Σ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η Δικαιοσύνη,
όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι, σε «ανοικτή επιστολή» που απέστειλαν από κοινού στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον αν. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, και τον τ. Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκο Παρασκευόπουλο (η επιστολή συντάχθηκε την 1η Νοεμβρίου 2016 – πριν τον ανασχηματισμό της 4ης του ίδιου μήνα). «Η δικαιοσύνη ζητά από εμάς να βρούμε τους υπαίτιους ενώ την ίδια στιγμή οι αστυνομικές αρχές σηκώνουν αδιάφορα τους ώμους τους, δηλώνοντας ότι δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τα πρόσωπα των Μ.Α.Τ. και τους επικεφαλής τους, που εμφανίζεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες!!», αναφέρουν, και στην ίδια επιστολή οι δύο γνωστοί συνδικαλιστές ζητούν:
«….Να προβείτε σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες, ώστε να αναγνωριστούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στο Δικαστήριο, διασφαλίζοντας, ότι σε μία Δημοκρατική και ευνομούμενη Πολιτεία, οι πολίτες δεν είναι θύματα της αστυνομικής αυθαιρεσίας και της συγκάλυψης των υπευθύνων αλλά δύνανται να κυκλοφορούν ελεύθερα, μέσα στα όρια του Νόμου και του Συντάγματος, μη φοβούμενοι για την ζωή και την σωματική ακεραιότητά τους».
Υπενθυμίζεται ότι, στις 15-5-2014, οι κ.κ. Μπαλασόπουλος και Ευθυμίου είχαν καταθέσει 14σέλιδη μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του Εισαγγελέα Αθηνών περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια, αλλά και προσκομίζοντας αποδεικτικά στοιχεία (cd με φωτογραφίες και εκτυπώσεις αυτών, ιατρικές γνωματεύσεις κ.λπ.) για τα όσα “έλαβαν χώρα”, κατά την 28η Φεβρουαρίου 2014. 
Τέλος, κατά τα ίδια γεγονότα, είχε τραυματιστεί σοβαρότατα, επίσης, ο Γρηγόρης Καλομοίρης (Μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ), ενώ ιατρική φροντίδα στους χτυπημένους διαδηλωτές - συνδικαλιστές, παρέσχε η Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αφροδίτη Σταμπουλή.

ξυλοφόρτωσαν συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget