Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς συμμετέχει στην 24ώρη Πανελλαδική Απεργία

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά και ενωτικά στην 24ώρη Πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την ΠΕΜΠΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016.
 Το καταστροφικό έργο των τελευταίων 6 ετών ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών σκληρής λιτότητας , συνεχίζεται αμείωτα και με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ,η οποία , από ό,τι φαίνεται, έχει έτοιμα τα αντεργατικά και αντιλαϊκά νομοσχέδια της δεύτερης αξιολόγησης για να τα περάσει με διαδικασίες φαστ – τρακ.
 Η επίθεση στο Δημόσιο Τομέα και ειδικότερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι απόλυτα στοχευμένη. Μέσω της απαξίωσης των υπηρεσιών και της έλλειψης προσωπικού θέλουν να καταργήσουν τον Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα των Ο.Τ.Α. αφού πρώτα ξεπουλήσουν όλες τις προσοδοφόρες υπηρεσίες σε ιδιώτες-εργολάβους ,μεταφέροντας για ακόμη μια φορά το κόστος στις τσέπες των πολιτών.
 Καλούμε τα μέλη μας , όλο το συνδικαλιστικό κίνημα , κάθε φορέα , κάθε συλλογικότητα , κάθε πολίτη , σε ένα κοινό μέτωπο αγώνα , μακριά από τα κομματικά βαρίδια και τον κυβερνητικό - εργοδοτικό συνδικαλισμό ,προς τη δημιουργία ενός ευρύτερου ταξικού μετώπου , για την οριστική ανατροπή των αντιλαϊκών , νεοφιλελεύθερων , μνημονιακών πολιτικών.
 Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ             ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

24ώρη Πανελλαδική Απεργία

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget