ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο τελευταίο (31/10/2016 ) δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας και με αφορμή εισήγηση θέματος για μερική τροποποίηση του Ο.Ε.Υ. αλλά και ερωτήματα που τέθηκαν από δημοτικούς συμβούλους , ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς ,
που εκπροσωπούταν από τον πρόεδρό του και τον οργανωτικό γραμματέα στην εν λόγω συνεδρίαση , τοποθετήθηκε για τον ορισμό αναπληρωτή προϊσταμένου σε αυτοτελές τμήμα προγραμματισμού οργάνωσης πληροφορικής και διαφάνειας , εκφράζοντας συγκεκριμένα ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν από τη δημοτική αρχή και επέστησε την προσοχή προς τον κύριο Δήμαρχο όσο και προς ολόκληρο το σώμα , ότι αν δεν συντρέχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις που απαιτούνται από το νόμο , ο ορισμός είναι λανθασμένος και μη νόμιμος και θα έπρεπε να ανακληθεί . Παρ’ όλο που εμφατικά επιμείναμε ( όπως είπε και ο πρόεδρος μας απευθυνόμενος προς τον κ. Δήμαρχο τόσο για να προστατέψουμε τη νομιμότητα όσο και τον ίδιο το θεσμό του Δημάρχου Δ.Α.Α), δεν εισακουστήκαμε .
Ήρθε όμως πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου η οποία επιστρέφει αθεώρητο χρηματικό ένταλμα πληρωμής το οποίο εκδόθηκε από το Δήμο Δ.Α.Α. και αφορούσε στην καταβολή επιδόματος θέσης ευθύνης στο  αυτοτελές τμήμα προγραμματισμού οργάνωσης πληροφορικής και διαφάνειας , καθόσον η εντελλόμενη δαπάνη δεν είναι νόμιμη.
Κατόπιν και αυτής της εξέλιξης , καλούμε όλους να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά πως δεν θα επιτρέψουμε  σε κανένα  να παίξει  (ακούσια ή εκούσια )παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων-συναδέλφων και θα είμαστε πάντα παρόντες στον αγώνα για ισονομία και αξιοκρατία τόσο στο φάσμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και σε ολόκληρη την κοινωνία.
                                                              ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ
         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                      ΜΑΝΟΥΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget