Σημαντική άνοδος στις αρχαιρεσίες της “ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ” εργαζόμενων στη ΜΟΡΝΟΣ ΑΕ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Στις αρχαιρεσίες του Σωματείου μας που έγιναν στις 2 & και 3 Νοεμβρίου 2016, ο συνδυασμός μας έλαβε:
Για το Διοικητικό Συμβούλιο 99 ψήφους και ποσοστό 39,29% και εκλέγει 3 μέλη στο Δ.Σ του Σωματείου μας (από 73 ψήφους 28,74 % και 2 συμβούλους το 2014).
Για τους αντιπροσώπους στο Εργατικό Κέντρο Θήβας 97 ψήφους, 38,34 % και εκλέγει 3 αντιπροσώπους για το συνέδριο του Ε.Κ.Θ (από 74 ψήφους 30,08 % και 2 αντιπροσώπους το 2014).
Για τους αντιπροσώπους στην ΟΕΧΒΕ 63 ψήφους, 41,7 % και 1 αντιπρόσωπο για το συνέδριο της Ομοσπονδίας (από 30 ψήφους, 25% κανέναν αντιπρόσωπο το 2014).
Υπήρξε σημαντική άνοδος της “ΤΑΞΙΚΗΣ  ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ” σε ψήφους και ποσοστά, όχι όμως ανατροπή των συσχετισμών,δεδομένου ότι την απόλυτη πλειοψηφία στο Δ.Σ καταλαμβάνει η «ανεξάρτητη κίνηση εργαζομένων» (ΣΥΡΙΖΑ – πρώην ΠΑΣΚΕ), η έκφραση του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού στο χώρο μας.
Ωστόσο το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό και ελπιδοφόρο λαμβανομένων υπόψη των γενικότερων συνθηκών υποχώρησης του εργατικού κινήματος και κυριαρχίας ιδεολογημάτων της εργοδοσίας και του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού που στοχεύουν στη χειραγώγηση και στην υποταγή των εργαζομένων, εμποδίζοντας την ανάπτυξη της ταξικής συνειδητοποίησης.
Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που στήριξαν με την ψήφο τους το συνδυασμό “ΤΑΞΙΚΗ  ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ” αναγνωρίζοντας τη συνεπή και αταλάντευτη στάση και δράση της παράταξης και των εκλεγμένων της όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Με περισσότερες δυνάμεις και με βάση τις αρχές και τις θέσεις μας, θα δώσουμε τις μάχες για να ανταποκριθούμε στο καθήκον που μας ανέθεσαν οι συνάδελφοι. Σταθερά και αταλάντευτα, απέναντι στην εργοδοσία, το κράτος της και τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό. Για την υπεράσπιση των εργατικών συμφερόντων και την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος.

ΜΟΡΝΟΣ ΑΕ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget